miercuri, 9 martie 2016

Trei printese ursitoare Constanta apar la evenimente in Constanta - 0762838354




Printesele ursitoare pentru botez in Constanta adauga evenimentului multa magie, culoare si multe zambete frumoase. Pentru evenimente de neuitat printesele ursitoare pentru mot Constanta le pregatesc invitatilor surprize frumoase si voie buna.

Printesele ursitoare pentru turta in Constanta fac multe fetite fericite, iar invitatii vor fi surprinsi in mod placut de show-ul pe care ursitoarele Constanta l-au pregatit.

Printesele Constanta garanteaza reusita unui spectacol inedit, cu muzica de poveste, momente coregrafice special realizate si atmosfera asemenea basmelor cu printi si printese.

Datorita experientei in domeniu si a profesionalismului, momentele noastre artistice vor ramane in amintirea tuturor invitatilor dumneavoastra drept una dintre cele mai frumoase surprize ale serii.

Printesele ursitoare vin la evenimente cu fetite si baietei in Constanta, Mangalia, Mamaia, Cernavoda, Medgidia, Navodari, Tulcea, Valu lui Traian, Techirghiol, Eforie Nord, Eforie Sud, Murfatlar, Lumina, 2 Mai, Vama Veche.Pentru spectacol cu Ursitoare la botez Constanta ne puteti contacta la numarul de telefon 0762838354 sau pe site-ul http://www.printeseursitoareconstanta.ro/

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:
http://www.printeseursitoareconstanta.ro
Facebook
Trilulilu
Blogger
Wordpress
Twitter
Google +
Youtube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu