marți, 29 martie 2016

Moment artistic pentru botez – spectacol cu printese ursitoare Constanta - 0762838354




http://www.printeseursitoareconstanta.ro ,0762838354

Printese ursitoare Constanta vin din lumea imaginara, in care zanele si printesele exista, destinul ne defineste iar gandirea pozitiva influenteaza soarta fiecaruia. Astfel printesele ursitoare Constanta vor rosti semnificatia numelui ales pentru bebelus, vor ursi bebelusului sanatate, istetime, bunatate, dragoste, noroc si bucurii care sa il insoteasca pe tot parcursul vietii.

Spectacolul cu ursitoare dureaza aproximativ 20 de minunte, la care puteti adauga momentul tortului si sedinta foto cu printesele ursitoare Constanta. Puteti opta pentru un spectacol cu 3 ursitoare bune, sau puteti invita si ursitoarea cea rea, care va crea o scena amuzanta in cadrul spectacolului, astfel puteti avea ceva deosebit ca si moment artistic.

Ursitoare botez Constanta se pot deplasa la evenimente si in afara orasului Constanta in lovalitati precum: Mangalia, Eforie, Cernavoda, Medgidia, Murfatlar, Navodari sau Tulcea. Pentru mai multe detalii ne gasiti pe http://www.printeseursitoareconstanta.ro , sau la telefon 0762838354.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:
Web: http://www.printeseursitoareconstanta.ro
Facebook
Trilulilu
Blogger
Wordpress
Twitter
Google +
Youtube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu